این روزها که همه اعیاد دهه اول ماه معظم شعبا ن را پشت سر گذاشته ایم و هم به عید بزرگ تولد منجی عالم بشریت نزدیک می شویم ، آنچه بیش از همه در فضاهای حقیقی و مجازی نمود پیدا کرده است ، دعوت مردم به رعایت "" حق الناس "" و پرهیز از اسراف و کثیف کردن چهره شهر است.
واما:
1- برگزاری جشن و سرور از سنت و سیره ائمه و بزرگان دین بوده و هیچ کس در انجام آن شکی ندارد.
2- رعایت حقوق مردم و یا همان "" حق الناس "" واجبی است که نباید در کنار مستحبی به نام "" جشن "" ترک و یا فراموش شود.
3- از منهیات دین مبین اسلام ، اسراف در همه زمینه هاست. در مورد خرج دادن وپذیرایی کردن و ... باید از این منکر اسلام پرهیز کرد.
4- جشن ها را به برگزاری یک شب و آنهم با وضعیت آن چنانی ، خلاصه نکنیم. روح جشن را در تمام سال در زندگی خود جاری و ساری نگه داریم.
5- در بسیاری از شهرهای ایران ، جشن های خیابانی از وسط خیابان به حاشیه ها و پیاده روها نقل مکان کرده است. چه بهتر که ما نیز به جای ایجاد مزاحمت های ترافیکی برای همشهریان در وسط خیابان ، نقاط مشخصی را در کنار پیاده روها تعبیه کنیم تا هرکس به تمایل خود ، لختی را در جشن و سرور حضور داشته باشد.
6- رعایت حال برخی در این ایام از اوجب واجبات است ، بیماران ، سالمندان ، آمبولانس ها ، ماشین های آتش نشانی ، عزیزان نیروی انتظامی و... ، بکوشیم حد اقل ممزاحمت های ترافیکی را برای این عزیزان فراهم آوریم.
7- این گونه مسائل بی شک باید در بستر زمان فرهنگ سازی شود. انشا الله با حضور بزرگان شهر ، مخصوصا امام جمعه محترم ، سبک زندگی مردم اردکان به سبکی اسلامی و عاری از هرگونه غل و غش تبدیل شود.
8- در کنار جشن ها و هیاهوهای همیشگی ، برای تبیین فلسفه "" انتظار "" حرکت های علمی و علمی خوب و محاطب شناسی انجام شود.
باشد اردکان را آرمان شهری برای تمام ایران اسلامی بسازیم . البته به همت والای همه چون یک دست صدا ندارد.